Tiktok Fenomenleri Ne Kadar Kazanıyor?

                                                             TikTok Fenomenleri Ne Kadar Kazanıyor?

100.000 takipçili bir Tiktokçu aylık 200 ila 1000 dolar arasında para kazanabiliyor. 1 milyondan fazla takipçisi olan biri içinse meblağ yaklaşık 1000-5000 dolar arasında. 

                         



                                                             Tiktokta izlenme para kazandırır mı?

Tiktok üzerinde videolarınız izlendikçe para kazanmıyorsunuz ancak Youtube üzerinde bulunan para kazanma sistemi aracılığıyla gelir elde edebilirsiniz. Böylelikle Youtube üzerinden para kazanabilirsiniz.

                                                            Tiktok kaç Takipcide para veriyor?

TikTok'ta para kazanmak için, belirli bir takipçi sayısı kısıtlaması bulunmamaktadır. Hatta çok az takipçi ile para kazanmanın yolları mümkündür. Ancak reklam alabilmek için, takipçi sayısının yüksek olması özellikle 50 bin takipçinin üzerinde yer alması önemlidir

                                                            tiktok canlı yayınından para kazanılır mı?

Canlı yayından para kazanmanın bir limiti de söz konusu. Genelde maksimum 2000-4000 dolar arası kazanılabiliyor canlı yayında. Ancak diğer kazanç yöntemlerine göre yine mütevazi bir rakam bu. Tiktok canlı yayında para coin olarak kazanılıyor ve bu coin'ler diamond'a dönüştürülüyor.

                                                            

Tiktok Gül Fiyatı Kaç TL?

Tiktok’ta gül gönderen kişiye 25 kuruşa mal olurken, hediyeyi alan kişiye 10 kuruş gider. Tüm hediye gönderimlerinde tiktok aynı şekilde kesintiler yapar.



Tiktok Asa Fiyatı Kaç TL?

Tiktok’ta asa fiyatı ne kadar, gönderen kişiye 17 TL karşılığında alır. Hediye’yi alan kişiye asa hediye edildiğinde ise tiktok 7 TL ödeme yapar. Çok büyük bir kesinti yapıyor diyebiliriz.

Tiktok Asa Hediyesi Fiyatı: 17 TL



Tiktok Öpücük Kaç TL?

Tiktok asa fiyatıyla aynıdır. Tiktok’ta öpücük ne kadar diyecek olursanız 17 TL’dir ve hediyeyi alan kişiye 7 TL ödeme yapılır.

Tiktok Öpücük Hediyesi Fiyatı: Gönderen kişiden 17 TL lik jeton kesilir.



Tiktok Para Yağmuru Kaç TL?

 Tiktok’ta para yağmuru en merak edilen şeylerden biri. Para yağmurunu gönderen kişiden ne kadar para kesilir. Para yağmuru hediye edilen kişi ne kadar para kazanır açıklayacak olursak; gönderen kişi 105 TL öder. Hediyeyi alan kişi ise 65 TL kazanmış olur.

Tiktok Para Yağmuru Hediyesi Fiyatı: 105 TL


Yat Ne Kadar, Yat Kaç TL?

Tiktok’ta biri yat gönderdiğinde gönderen kişiye yat hediyesinin fiyatı 850 TL olarak yansır. Tiktok’ta yat hediyesini alan kişi ise tiktoktan 350 TL ödeme alabilir.

Tiktok Yat Hediyesi Fiyatı: 850 TL



Spor Araba Fiyatı, Tiktok Spor Araba Kaç TL?

Tiktok’ta spor arabanın fiyatı, arabayı gönderen kişi için 3200 TL’ye gelmektedir. Hediyeyi alan kişiye ise tiktok tarafından bu hediye için 1300 TL ödeme yapılır.

Tiktok Spor Araba Hediyesi Fiyatı: 3200 TL



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Online Survival Bambu Farmı